dinsdag 29 november 2011

Van koetjes en kalfjes...






Waar ik ook ga of sta, overal kom ik koetjes en kalfjes tegen...
m'n lens wordt in het voorbij gaan gratis afgelikt...
Maar af en toe schiet ik even ongestoord een plaatje.
Ik ben soms in 'sluipstand' want voordat ik het weet schieten ze weg of krijg ik weer veel te veel aandacht; veel geneus en soms een vriendschappelijke dauw! Ze zijn onze kostwinners en blijven me fascineren!

Have a 'boe'tiful day!

'Inga'

zondag 27 november 2011

Lijnenspel...



Als ik op de erfafscheiding door de afrastering kruip, dan is daar een een hele mooie en vooral oude schuur...hij is vast ooit waterpas geweest, maar is van zo'n degelijke makelij dat ik betwijfel of 'ie ooit in elkaar zal vallen. Ik snuffel even rond en ben nieuwsgierig naar z'n levensverhaal. Met de zon die door de kieren schijnt is er een prachtig lijnenspel te bewonderen. Ruw...puur...oud...vervallen... ik geniet ervan en ben blij dat het bewaard is gebleven ondanks de slechte staat...Have a nice day!

'Inga'

vrijdag 25 november 2011

Blondie in Blog-land..



Helemaal nieuw in de blog-wereld kom ik geregeld voor een verassing te staan, hoe kom ik nu weer aan dat witte kader in m'n post? Of nog liever, hoe kom ik eraf? Denk ik dat ik het wel 'even' kan corrigeren; herpost ik een al eerder geplaatst bericht! De lijst met blogs die ik volg verdwijnt net zo snel als ik hem aangemaakt heb, om af en toe weer even te voorschijn te komen; geen idee wat ik fout doe... Ook ontdek ik dat ik al volgers heb, helemaal leuk natuurlijk. En dat ik reakties heb!  Bedankt dames, het maakt me blij en geeft me een drijfveer om vooral verder te gaan en beter wegwijs te worden in deze voor mij nieuwe wereld die ik tot voor kort alleen maar vanaf de zijlijn en in anonimiteit beleefde.....

                                                                                                                              'Inga'

donderdag 24 november 2011

Sterretje...



Een eindje wandelen....het maakt je hoofd zo lekker leeg...dat is even nodig. Het is stralend weer en dat maakt al weer een heleboel goed. Ik kom van alles tegen onderweg en vooral blaadjes, strukturen van bijvoorbeeld boomschors en alles wat grillig gevormd is trekt m'n oog. Zo ook het 'sterretje', ik heb geen idee wat het is of is geweest, maar het is prachtig en ze poseert heel geduldig...
M'n dag is alweer goed!

Have a nice day!

maandag 21 november 2011

Bentley...


Onze Boston Terrier, hij is zo leuk, zo lief, zo aardig, ach het is gewoon ons hondekind. Volwaardig lid van de familie. Wat moet ik meer zeggen?

zaterdag 19 november 2011

Zwart-Wit...in kleur

Het is vandaag grauw en mistig...mystiek bijna...ik word er niet vrolijk van en zoek maar wat zonniger plaatjes. Welk beestje hoort niet in het rijtje thuis? Het stinkdier! Heel toevallig had ik de kans hem/haar op de foto te zetten voordat'ie zich omdraaide om te stinken, want hij/zij stond al in de aanslag!

Hav a nice day!

donderdag 17 november 2011

Cactus...



Cactus...uitgebloeid ook mooi. Een lokale delicatesse, ook wel prickly pear genoemd; het wordt in stukjes geneden en gekookt, er zit weinig smaak aan.

















Posted by Picasa

dinsdag 8 november 2011

Oud ijzer..


Een oude schuilkelder levert in de ochtendzon na een regenbui mooie plaatjes op...
Posted by Picasa

Pumpkins

Het is al weer November en hier betekent dat 'pumpkins'. Bijna overal oranje maar bij de plaatselijke farmers market vond ik deze groene en witte; veel mooier! Het begint hier eindelijk herfst te worden en hier en daar wordt zelfs al weer de kerst voorbereid. Maar eerst Thanksgiving vieren!